Malcom and Barret

  • *
  • *
  • *

Valencia, Valencia, Spanje

  • Comfortabel Hotel in Valencia
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
21 november (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 197

Informatie over Malcom and Barret

Malcom and Barret is een middenklasse 3-sterren hotel in Valencia. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7 door meer dan 500 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Malcom and Barret voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Malcom and Barret en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Ligging

- Op ca. 20 minuten loopafstand van het winkelcentrum El Saler en de Stad van de Kunst en Wetenschappen.
- Op ca. 15 minuten loopafstand van de hippe wijk Ruzafa met vele leuke winkeltjes en restaurantjes.

Openbaar vervoer:
- Bushalte bevindt zich voor de deur van Hotel Malcom and Barret

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven in Valencia reis je in c.a 50 minuten naar het hotel. Neem metrolijn 3 naar Xàtiva en neem daarna bus 7 vanaf halte Castelló - Estació Nord naar halte
Fonteta Sant Lluís - Algímia d'Alfara en loop vanaf hier binnen c.a 1 minuut naar Hotel Malcom and Barret.

Met de auto:
Openbare parkeergelegenheid, c.a € 20 per dag.

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar
- Restaurant
- Fietsverhuur
- Fitnessruimte
- Kinderspeelkamer
- Gratis wifi

Algemeen

Een goed beoordeeld designhotel met moderne inrichting, een gezellig restaurant en comfortabele kamers. Een prima uitvalbasis! Pluspunt is de fietsverhuur. Op ca. 20 minuten lopen van het winkelcentrum El Saler en de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Op ca. 15 minuten lopen van de hippe wijk Ruzafa met vele leuke winkels en restaurants. Bushalte dichtbij.

Opmerkingen

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

Kamers (168)

De nette kamers beschikken over: - 2 persoonsbed of twee 1 persoonsbedden - telefoon - tv - Kluisje - airconditioning - badkamer met douche, föhn en toilet Alle kamers beschikken over dezelfde faciliteiten

Inbegrepen

Inbegrepen

  • Gratis wifi
  • Cityguide met tips over leuke wijken, bezienswaardigheden, winkelen, restaurants, excursies en veel meer

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

  • Parkeergelegenheid, ca. € 20 per dag

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Entreetickets en excursies: Boek vooraf uw tickets en sla de wachtrij over.

Bekijk tickets en excursies