Rooms Ciencias

 • *
 • *
 • *
 • *

Valencia, Valencia, Spanje

 • Voordelige keuze in Valencia
 • Vlakbij een winkelcentrum
 • Bushalte voor de deur
 • Ruime appartementen
Vanafprijs geldt op:
7 juni (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 239

Informatie over Rooms Ciencias

Rooms Ciencias is een luxe 4-sterren appartement in Valencia. In dit appartement geniet je van een aangename vakantie. Het appartement wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,9 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Rooms Ciencias voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Rooms Ciencias en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Ligging

- Op ca. 10 minuten loopafstand van de Stad van de Kunsten en Wetenschappen.
- Op ca. 10 minuten afstand van het strand (per bus).

Openbaar vervoer
- Een bushalte vindt u voor de deur.

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven van Valencia reist u met het openbaar vervoer binnen c.a 50 minuten naar het hotel. Neem metrolijn 3 naar station Xàtiva en loop vanaf hier binnen c.a 3 minuten naar bushalte Marqués de Sotelo - Pl. de l'Ajuntament. Neem vanaf hier de bus naar halte Inst. Obrer de Val. (par) - Autopista Saler. De bushalte bevindt zich voor de deur van het Valenciaflats Ciudad de Las Ciencias

Met de auto:
Openbare parkeergelegenheid nabij het hotel c.a € 15 per dag

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar
- Restaurant
- Gratis wifi

Appartementen

2-kamerappartement (max. 2 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Aparte slaapkamer met 2-persoonsbed - Telefoon - tv - dvd-speler - airconditioning, - Gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Badkamer met bad of douche en toilet (35 m²).  
2-kamerappartement (max. 2 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Aparte slaapkamer met 2-persoonsbed - Telefoon - Tv - Dvd-speler - Airconditioning - Gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Badkamer met bad of douche en toilet (35 m²).  
3-kamerappartement (min. 4, max. 5 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbed of aparte bedden - Telefoon - Tv - Dvd-speler - Airconditioning - gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Badkamer met bad of douche en toilet (55 m²). 
3-kamerappartement (min. 6, max. 6 personen) :  Moderne inrichting (allemaal verschillend) met: - Woonkamer en sofabed - Twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbed of aparte bedden - Telefoon - Tv - Dvd-speler - Airconditioning - Gratis internetaansluiting - Volledig ingerichte keuken - Twee badkamers met bad of douche en toilet (75 m²). 

Algemeen

Goede locatie bij de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Uitstekende keuze als je met een groter gezelschap op reis gaat. Verblijf in een ruim appartement met een moderne inrichting. Allemaal anders ingericht. In de omgeving vind je gezellige restaurants en een winkelcentrum. Reis met de bus (halte voor de deur) naar het strand of het oude centrum. Zeer goede beoordelingen.

Opmerkingen

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

Inbegrepen

Inbegrepen

 • Inclusief bedlinnen, handdoeken en schoonmaak.
 • Gratis wifi
 • Cityguide met tips over leuke wijken, bezienswaardigheden, winkelen, restaurants, excursies en veel meer

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Parkeergelegenheid ca. € 15 per dag.

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Entreetickets en excursies: Boek vooraf uw tickets en sla de wachtrij over.

Bekijk tickets en excursies