Andaz West Hollywood

  • *
  • *
  • *
  • *

West Hollywood, Californie, Verenigde Staten

Vanafprijs geldt op:
4 december (7 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1574

Informatie over Andaz West Hollywood

Op zoek naar een fijne accommodatie in West Hollywood? Andaz West Hollywood is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,9 door meer dan 6333 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Andaz West Hollywood voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Andaz West Hollywood en geniet van een heerlijke vakantie in Verenigde Staten!

Algemeen

Kinderen:

  • ()

Standard, tweepersoonskamer:
  • Badkamer of douche/toilet

Deluxe Room , deluxe Twin:
  • Badkamer of douche/toilet

Suite Deluxe, deluxe suite:
  • Badkamer of douche/toilet

Maaltijden:
  • Zonder maaltijden (U)

Hotelkette: Hyatt

Categorie: 4

Opmerking over de toegankelijkheid van het hotel:
  • Het hotel is geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Neem contact op met uw boekingskantoor met uw individuele wensen.

Adres: West Hollywood

adres: 8401 Sunset Boulevard

Beperkte mobiliteit
Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Opmerking over kamerbezetting in de VS

In de VS is een apart bed meestal niet gegarandeerd bij een kamerbezetting met 3 of 4 volbetalende gasten. Controleer het werkelijke aantal bedden wanneer u met meer dan 2 personen per kamer boekt. Kinderen in de kamer van hun ouders worden meegerekend in de maximale bezetting, maar hebben geen recht op een extra bed. Extra bedden kunnen meestal tegen betaling worden bijgeplaatst.

Opmerking voor alleenreizenden jonger dan 21 jaar

Personen jonger dan 21 jaar die alleen reizen zonder een oudere begeleider worden alleen geaccepteerd op aanvraag.

Opmerking

U krijgt altijd een definitieve bevestiging van u geboekte reis met door u gekozen opties (inzake maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van faciliteiten van het hotel, zoals spa, businesscentrum of parking, is niet inclusief en bijna altijd ter plaatse te betalen, tenzij in de beschrijving of in uw bevestiging uitdrukkelijk anders is vermeld.

Zelf transfer regelen

Wij wijzen u erop dat bij deze aanbieding geen transfer naar en van het hotel is inbegrepen. U dient hier ter plaatse zelf voor te zorgen en dit te betalen.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken