JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Winterzon Spanje » Zonvakantie in de winter » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Verzorging
Zoek vakanties

Winterzon hotels in Spanje

De 10 fijnste hotels om te genieten van de fijne winterzon in Spanje!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Winterzon Spanje

Ben jij klaar om het warme weer op te zoeken in de wintermaanden? Spanje is de ideale winterzon bestemming. Met heerlijke, milde winters, verrukkelijke tapas en de vriendelijke cultuur zul jij je hier snel thuis voelen. De Spaanse Costa’s wachten op je! Ga jij liever op een culinaire citytrip naar bijvoorbeeld Sevilla of Valencia? Dat kan natuurlijk ook! Voor een echte strandvakantie bezoek je de Canarische Eilanden. Deze liggen voor de kust van Afrika. Hier is het zelfs in de winter lekker warm. Dit maakt Spanje een enorm veelzijdige winterbestemming!

Populaire winterzon vakanties
* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Overwinteren aan een van de Costa’s

De vele badplaatsen aan de Spaanse Costa’s zijn erg geliefde bestemmingen om te overwinteren. Hieronder lees je meer over de verschillende Costa’s. Welke past het best bij jou?

Costa del Sol

De warmste regio in Spanje is de Costa del Sol. Hier liggen de temperaturen in de wintermaanden tussen de 10 en 20 graden gemiddeld. Ook schijnt hier de zon meer dan 5 uur per dag in de winter. Niet voor niets wordt deze regio de zonnekust genoemd! Marbella, Estepona en Torremolinos zijn veel bezochte plaatsen in deze regio.

Costa Brava

Over het weer aan de Costa Brava valt ook weinig te klagen. Deze gezellige regio met steden als Lloret de Mar, Blanes, Calella en Tossa de Mar hoef je je hier niet te vervelen! Sterker nog, de wintermaanden zijn ideaal voor vakantiegangers die van rust houden. Heerlijk met een leesboek op een balkon van het zonnetje genieten. Temperaturen in de wintermaanden liggen hier rond de 12 graden en er valt weinig regen.

Costa Blanca

Costa Blanca betekent letterlijk de witte kust. En deze naam heeft het niet voor niets gekregen. De prachtige witte zandstranden lachen je tegemoet! De bekendste badplaats in deze regio is Benidorm. De temperaturen wisselen hier van bijna 20 graden overdag tot wat frissere nachten. Ideaal voor een zonnige overwintervakantie!

Een citytrip vol winterzon

Een goede manier om even wat zonnestralen in de winter mee te pakken is door op citytrip te gaan. Door prachtige Spaanse straatjes lopen, genieten op een terrasje van de lekkerste tapasgerechten of een glaasje sangría. Dit is allemaal nog fijner om te doen terwijl de zon schijnt! Terwijl het weer in België guur is zijn de temperaturen in veel Spaanse steden nog behoorlijk aangenaam. Denk bijvoorbeeld aan Sevilla, Barcelona of Málaga. Op deze manier kun je van de winterzon genieten zonder Europa te verlaten!

Boek jouw voordelige winterzonvakantie naar Spanje

Wie droomt er niet van om tijdens de natte herfst of de koude winter even België te ontvluchten? Op Prijsvrij.be vind je gemakkelijk en goedkoop jouw vakantie naar de zon in de wintermaanden. Deze vakantie kun je een aantal maanden vooruit boeken of profiteren van een last minute winterzon vakantie.