JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Reisadvies Malediven » Maatregelen » Prijsvrij.be

Top 10 hotels op de Malediven

De leukste hotels op de Malediven voor jouw vakantie!

Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds: € 12,50 per boeking. Eventueel ter plaatse te betalen kosten staan in de beschrijving van de accommodatie

  Reisadvies voor Malediven

  Voor het laatst bijgewerkt op 01-02-2023

  Wil jij graag op vakantie naar de Malediven? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Om het makkelijk te maken hebben wij de meest actuele informatie en veelgestelde vragen voor een vakantie naar de Malediven voor je op een rijtje gezet.

  Actuele informatie Malediven

  Het is mogelijk om de Malediven binnen te komen! Het enige wat je hoeft te doen bij aankomst is een reizigersverklaring (binnen 96 uur voor vertrek) te laten zien.

  Of je nu al op vakantie wilt of toch pas later in het jaar: wij hebben een ruim aanbod voor je in de aanbieding. Have fun!

  Meer weten?

  Praktische info Malediven

  Lees alles over valuta, visa en andere handige reisinformatie.

   

  Buitenlandse Zaken

  Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

   

  Veelgestelde vragen

  Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

  Wat zijn de meest gestelde vragen?

  Jaaa, het is mogelijk om op vakantie te gaan naar de prachtige Malediven!

  Wanneer je op vakantie bent op de Malediven dien je rekening te houden met de volgende zaken:

  • Heenreis naar de Malediven:

  Je hoeft bij aankomst op de Malediven geen coronabewijs meer te laten zien. Wel wordt er aangeraden om binnen 3 tot 5 dagen na aankomst een PCR-test te doen. 

  Reizigersverklaring

  Je hoort binnen 96 uur voor vertrek een reizigersverklaring ingevuld hebben en laten zien. 

    

   • Terugreis naar België

   Bij terugkomst in België hoef je geen geldig coronabewijs (vaccinatie-, herstel-, of testbewijs) meer te laten zien. Er gelden enkel nog maatregelen voor reizigers die uit een land met een heel hoog risico (terug)komen. Er zijn momenteel geen landen met een heel hoog risico. Maar omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, adviseren we je om dit goed in de gaten te blijven houden.

   • Vliegen vanaf België

   Je hoeft bij vertrek vanaf een Belgische luchthaven geen coronabewijs te laten zien. Maar heb je wel een bewijs nodig voor je eindbestemming, zorg er dan voor dat je je coronabewijs al bij je hebt voordat je vliegt vanaf België.

   • Vliegen vanaf Nederland

   Ben je op vakantie geweest naar de Malediven en wil je Nederland weer inreizen? Dan kan dat zeker! Je hoeft geen coronabewijs of gezondheidsverklaring te laten zien. Ook is de zelftest bij terugkomst in Nederland niet nodig.

   • Vliegen vanaf Duitsland
   Wil je vliegen vanaf een Duitse luchthaven? Dan heb je voor de heen- en terugvlucht geen coronabewijs nodig. Omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, raden wij je aan om vooraf het reisadvies van je eindbestemming te checken via de website van de Duitse overheid.

   De richtlijnen op de Malediven zijn als volgt:

   • Een mondkapje is mogelijk nog alleen verplicht in zorginstellingen en in gebieden met veel coronagevallen. Mondkapjes zijn niet verplicht in drukke plekken, kleine binnenruimtes, transportmogelijkheden zoals bus en taxi en mensen met coronasymptomen, maar worden wel aangeraden.

   Het openbare leven op de mooie Malediven is open! Zo kan je lekker relaxen op het strand en uit eten in de restaurants. 

   Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Buitenlandse Zaken.