JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Jahn reisen » Nergens goedkoper » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Jahn Reisen

Jahn Reisen is al meer dan 30 jaar een belangrijke speler in de Duitse reiswereld. Door de jaren heen is deze reisorganisatie flink gegroeid en heeft het merk ook de Vlaamse markt veroverd. Ga je op vakantie met Jahn Reisen dan ga je op reis met een betrouwbare en kwalitatieve reisorganisatie. Alle hotels uit het aanbod van Jahn Reisen zijn namelijk met zorg uitgekozen!

Comfort & kwaliteit staat voorop bij de Duitse reisorganisatie Jahn Reisen. Voor de beste individuele & exclusieve zonvakanties in combinatie met 1e klas service zit je bij deze touroperator helemaal goed! En niet alleen in Europa bieden zij een ruim aanbod. Met Jahn Reisen vlieg je wereldwijd naar de mooiste bestemmingen. Dus waar vlieg jij heen? 

Top 10 Jahn Reisen hotels

Onze 10 aanraders voor een luxe & comfortabele zonvakantie in een van de hotels van Jahn Reisen!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

  Wie is Jahn Reisen? 

  Deze Duitse reisorganisatie is opgericht in 1979. De REWE Group, een handel- en toerismeconcern in Duitsland en Europa, heeft de reisorganisatie in 2001 overgenomen. De reisorganisatie was al jarenlang erg actief op de Duitse markt maar is ook uitgebreid naar België. In 2013 heeft de REWE Group het overkoepelende merk DER Touristik geïntroduceerd. Hier vallen maar liefst 132 bedrijven onder. Niet alleen Jahn Reisen maar ook andere bekende reisorganisaties als ITS, Dertour, Kuoni en Koning Aap behoren tot dit concern. Met maar liefst méér dan 30 jaar ervaring op de reismarkt mag Jahn Reisen zich een absolute reiskenner noemen!. De uitstekende service en de goede hotels bezorgen vele reizigers ieder jaar weer van een onvergetelijke vakantie. 

  Luxe gezinsvakantie met Jahn 

  Bij Jahn Reisen kan je terecht voor hoogwaardige vakanties naar de allermooiste bestemmingen, met name rond de Middellandse Zee maar ook naar de rest van de wereld. Jahn Reisen was in het verleden vooral populair bij stellen. Tegenwoordig gaan er ook steeds meer gezinnen op vakantie met Jahn Reisen. De focus in het aanbod ligt vooral op kwalitatieve 4- en 5-sterrenhotels, voornamelijk in Griekenland en Spanje. Veel hotels uit het aanbod zijn gericht op wellness. Daarnaast zijn er ook bijzondere en mooie boutique- en designhotels te boeken. Bij Jahn Reisen kan je ook verschillende luxe hotels boeken van hotelketens als: 

  Jahn Reisen ultieme droomvakantie

  Buiten Europa zijn er ook ontzettend veel tophotels op de allermooiste vakantiebestemmingen te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie waterbungalow op de Malediven boeken of een luxe strandresort in Thailand of Bali. Voor ieder type reiziger is er wat wils. Ontdek andere culturen en geniet van fascinerende bezienswaardigheden tijdens je vakantie met Jahn Reisen. En wil je liever all inclusive genieten aan het strand? Dan is dat ook geen enkel probleem. 

  Dus of je nu op zoek bent naar een bijzondere droomreis naar de andere kant van de wereld of naar een gezinsvakantie voorzien van luxe & comfort. Bij Jahn Reisen is het aanbod erg divers en ben je verzekerd van een comfortabele en kwalitatieve reis. Bekijk het uitgebreide aanbod op Prijsvrij Vakanties en laat je inspireren door de bijzondere bestemmingen. Waar vlieg jij mee naartoe?