Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Malta ×
    • Malta ×
    • St. Julians ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie St. Julians

Op vakantie in een hippe plaats op het eiland Malta? Dan is de plaats St. Julians (San Giljan) iets voor jou! Deze uitgaansstad ligt aan de St. Julians Bay wat vanuit vroeger een vissersplaatsje was, wat nu the-place-to-be is voor jongeren! Geniet van de goudgele stranden, blauwe zee en het bruisende uitgaansleven in de plaats Paceville. Vele heerlijke restaurants en mooie winkels. Tijdens een avondje uit met vrienden-(innen) ga je een lekker hapje eten, een borrel doen in de vele cafés of tot de late uurtjes dansen in de nachtclubs. Een dag naar een pittoresk stadje? Dan is Valletta waar je moet zijn! Bezoek leuke boetieks en restaurants in de kleine straatjes waar je cultuur kan snuiven. Vakantie in St. Julians is in één woord genieten!

Lees meer

Populaire vakanties St. Julians

Wat te doen in St. Julians?

St. Julians is een plaats gelegen op Malta aan de kust ten noorden van de hoofdstad Valletta. Geniet hier van het onderwaterleven. Ga snorkelen in de Middellandse Zee aan de Merkanti Reef. Zoek je meer uitdaging? Dan is duiken of scuba diving iets voor jou en zie de kleurrijkste vissen! Een avond uit ga naar de wijk Paceville. Daar ga je heen om een avond te gaan stappen in de clubs, cafés en barretjes. Heerlijke dag shoppen ga naar het winkelcentrum Bay Street. Vele winkels en restaurants verdeeld over vier verdiepingen. Klaar met shoppen Loop langs de Baaien St. Julians Bay, Balluta Bay en Spinola Bay en geniet van het uitzicht!

Bezienswaardigheden St. Julians

St. Julians is vanuit vroeger een klein vissersdorpje, waardoor het aanvoelt als een kleine stad. Maar deze stad heeft genoeg te zien. De Portomaso Toren is de hoogste en enige wolkenkrabber op het eiland Malta. Deze toren heeft een nachtclub op de bovenste etage met uitzicht over het Portomaso Marina. Cultuur snuiven? Neem een kijkje in de kerk van St. Julians (Karmelietenkerk), deze kerk is belangrijk voor de lokale feesten die worden gegeven op het eiland Malta. Ga naar de hoofdstad Valletta, loop tussen de bijzondere straatjes met veel karakter. Haal een heerlijk Maltese pasteitje met een kopje koffie en kijk uit over de Upper Barrakka Garden. Of  shoppen in de mooiste winkels. Deze stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan.