Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Marokko ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Beleef een bijzondere vakantie in het zonnige Marokko. Combineer een strandvakantie aan de Atlantische Kust met een avontuurlijke wandel- of fietsvakantie. Wandel door Berberdropjes in het ruige Atlasgebergte. Deze bergketen is een paradijs voor liefhebbers van buitensport zoals klimmen, skiën en mountainbiken. Maak een autorondreis langs de koningssteden Fes, Meknes, Marrakech en Rabat en laat je verrassen door hun schoonheid. Dwaal door de kronkelende straatjes van de souks en bezichtig paleizen, moskeeën en tuinen. Proef heerlijke gerechten zoals couscous en tajineschotels in de vele eettentjes en restaurants. Voor een ultieme verwenervaring kun je overnachten in een echt paleis of traditioneel hotel.

Lees meer

Populaire vakanties Marokko

Hoofdstad Rabat

Rabat is een stad met een gezellige mix van modern en traditioneel. In de stad staan belangrijke paleizen van koningen en veel regeringsgebouwen. Er zijn vele bezienswaardigheden, zoals de Romeinse bouwwerken binnen de stadsmuren, koninklijke paleizen, de onvoltooide moskee, de Hassan Toren en enkele musea.

Bezienswaardigheden Marokko

Enkele van deze bezienswaardigheden liggen binnen de ommuurde Oudaïa Kasba. Dit versterkte deel van de stad heeft prachtige smalle en bochtige straatjes. Aan de kust vind je enkele stranden waar je alleen mannen ziet zwemmen. Ook leuk om te doen is een uitstapje naar Chellah te maken. Chellah is een vervallen Romaans stadje gelegen tegen de stad aan. Verder vind je in Rabat luxe winkels maar ook eenvoudige markten die erg leuk zijn om te bezoeken.