JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Zonvakantie December » Goedkope zonvakanties » Prijsvrij

Zoek Vakanties

Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 zonvakanties in december

OOnze populairste accommodaties voor een zonvakantie in december!

Zonvakantie December 

Is de winter niks voor jou en zit jij liever ergens in de zon? Bij Prijsvrij.be vind je de leukste bestemmingen om even te ontsnappen aan de kou die België met zich mee brengt. Op deze pagina lees je op welke bestemmingen je nog even kunt genieten van warmere temperaturen in december. Wie weet breng jij de kerstdagen wel door met een lekkere cocktail in de hand in plaats van in een winterjas.

Gran Canaria in de wintermaanden

De Canarische Eilanden blijven een populaire bestemming als het aankomt op overwinteren. Gran Canaria is geliefd bij zowel vriendengroepen, gezinnen of stellen. Op Gran Canaria liggen de temperaturen rond de 22 graden. Perfect om het hele eiland op je gemak te kunnen verkennen. Aangezien het hoogseizoen al voorbij is, zijn er niet veel toeristen meer wat het ideaal maakt om bezienswaardigheden te bezoeken of om excursies te doen. Het kan misschien wat fris zijn om aan het strand te liggen, maar dat is juist een goede reden om de mooie natuur van het eiland te ontdekken.

Overwinteren op Tenerife

Een ander eiland dat behoort tot de Canarische Eilanden en waar de temperaturen net zo aangenaam zijn als op Gran Canaria is Tenerife. Dit vulkanische eiland is de perfecte bestemming om te overwinteren. Net als op Gran Canaria zal er in deze maanden minder toerisme zijn, waardoor je het hele eiland in je vakantie kunt verkennen. Naast het bezoeken van bezienswaardigheden en het beklimmen van de vulkaan moet je ook zeker het Siam waterpark bezoeken. Dit is het grootste waterpark van Europa met de leukste en spannendste glijbanen voor de echte waterratten.

Dubai met de feestdagen

De stad van rijkdom en luxe, maar ook van heerlijke temperaturen. Met temperaturen rond de 26 graden kom jij de winter hier wel door! Dubai is veelzijdig met heerlijke stranden, maar ook met gigantische winkelcentra, dure auto’s en woestijnen. Als je eens iets anders wil dan de feestdagen in ons koude kikkerlandje te vieren dan is Dubai een goede optie. De feestdagen worden hier groots gevierd en na oudjaar kun je zelfs onder de sterren slapen in de woestijn.

De zonnige Kaapverdische Eilanden in december

De Kaapverdische Eilanden zijn het hele jaar zonovergoten en dat maakt het een heerlijke winterzon bestemming. De temperaturen liggen hier in december rond de 27 graden dus terwijl jouw vrienden met de feestdagen voor de open haard zitten, zit jij met je voeten in het zand. In december kun je nog steeds genieten van mooie stranden, zon en een heerlijke all inclusive vakantie!

Goedkope zonvakanties in december

Naast de genoemde plaatsen zijn er nog genoeg andere bestemmingen waar jij kunt overwinteren. Of je nu dicht bij huis blijft of het wat verder weg zoekt, er zijn voordelige opties voor iedereen. Bekijk ons aanbod en boek jouw winterzon vakantie of last-minute vakantie in december!