Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Istrie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Pula? Last minute Pula en all inclusive Pula vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Pula van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Pula te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Pula is de zuidelijkste stad van het schiereiland Istrie en is gelegen in het noord-westen van Kroatie.

Lees meer

Populaire vakanties Pula

Pula - Romeinse stad met prachtig amfitheater

Pula is een stad met een rijke historie en is al meer dan 3000 jaar oud. De Romeinen hebben vele sporen nagelaten, zoals het schitterende amfitheater, de triomfboog van Sergii, de tweelingpoort en natuurlijk de tempel van keizer Augustus. In het verleden diende Pula als de belangrijkste zeebasis van het Oostenrijks - Hongaarse Rijk en tegenwoordig is het de grootste havenstad van Istrië. In de zomer wordt iedere avond bij de grote kranen in de scheepswerf een indrukwekkende lichtshow gegeven rondom deze blikvangers. Daarnaast biedt Pula ook plaats aan de enige internationale luchthaven van de regio.

 

De stad Pula staat bekend om de mooie stranden en heldere zee. Pula heeft verschillende stranden met een blauwe vlag, een milieu onderscheiding die laat zien dat het strand schoon en veilig is. Daarom is het zeewater schoon en zijn er verschillende voorzieningen op de stranden te vinden. Dit maakt deze plek ook erg geschikt om te gaan duiken of snorkelen. Ontdek de vele soorten planten en vissen onderwater.

 

In en om Pula hoef je jezelf nooit te vervelen. Op het strand kun je verschillende activiteiten doen zowel op het water als op het strand. In het centrum vind je gezellige markten en zelfs een overdekte markthal. Of ga naar één van de vele restaurantjes, terrassen of discotheken.