Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Midden-Dalmatie ×
    • Makarska ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Makarska

Op zoek naar een goedkope vakantie Makarska? Last minute Markaska en all inclusive Markaska vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Markaska van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Markaska te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Markaska is een stad in Kroatie en is gelegen in de regio Midden-Dalmatie.

Lees meer

Populaire vakanties Makarska

Makarska – Prachtige baai met steil oplopende kliffen

Makarska is gelegen in een hoefijzervormige baai aan de Adriatische Zee op zo'n 60 km van Split en is tevens het centrum van de Makarska Riviéra. In het centrum van de stad Makarska vind je mooie oude gebouwen, kleine straatjes en een kerkplein met een gezellige markt vol bloemen en fruit. Op het plein staat een wit kerkje en verschillende monumenten. De stad heeft een mooie boulevard met veel verschillende leuke cafés, restaurants en cocktailbars. Vanuit de boulevard kijk je uit over de haven. Als je om je heen kijkt zie je de steile kliffen van de berg Biokovo van meer dan 1400 meter hoog. Deze bergen zorgen er ook voor dat in dit gebied het weer altijd erg mild is aangezien het slechte weer tegengehouden wordt door de hoge bergen.

 

In de haven kun je altijd wel verschillende mooie plezierjachten bewonderen. Makarska ligt op een knooppunt van wegen en vaarroutes waardoor er veel dagtochten beschikbaar zijn. Er varen veel excursie boten naar eilanden Brac, Hvar en Korcula. Je kunt ook één de grotere steden Split en Dubrovnik gemakkelijk bezoeken. In het gebergte achter de stad kun je heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken of bergbeklimmen.