JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Zonvakantie Januari » Goedkope zonvakanties » Prijsvrij

Zoek Vakanties

Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 zonvakanties in januari

Voor een heerlijke zonvakantie in januari.

  Zonvakantie Januari

  Ben jij wel toe aan de zon in januari en wil je het liefst op vakantie naar een zonovergoten plek, waar je kunt genieten van warme temperaturen? Zelfs in de koudste maanden zijn er genoeg bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie. Op verschillende plekken op de wereld is het wel heerlijk weer in januari. Denk bijvoorbeeld aan de Canarische Eilanden maar ook iets verder gelegen bestemmingen zoals Dubai of Thailand. Boek vandaag nog je zonvakantie voor januari 2022 en begin met dromen.

  Naar de Canarische Eilanden in januari

  Op de Canarische eilanden zijn de temperaturen het jaar rond erg aangenaam. Het is dan ook niet voor niets dat deze eilanden vaak worden gezien als overwinterbestemming. Het Canarische Eiland Gran Canaria wordt gekenmerkt door zijn vrij constante temperatuur, waardoor je ook in januari van een heerlijk klimaat geniet. Gemiddelde dagtemperatuur is hier in de wintermaanden rond de 20 graden. Naast brede kustgebieden met mooie stranden, zijn er ook genoeg bezienswaardigheden en excursies die je zonvakantie extra leuk maken. Zo kun je in het stadje Las Palmas het huis van Columbus bezoeken en ook Palmitos Park, het grote vogelpark en dolfinarium zijn een bezoekje waard. Het eiland heeft bovendien een vulkanische oorsprong, wat van Gran Canaria ook in januari een prachtig natuurgebied maakt.

  Een ander Canarisch Eiland dat minstens zo leuk is, is Tenerife. Deze populaire vakantiebestemming is ook in januari een aantrekkelijke plek. De zomerse temperaturen die we in België hebben, zijn in januari op Tenerife niet meer dan normaal. Naast heerlijk op het strand liggen met een drankje in je hand heb je hier nog genoeg activiteiten te doen. Wist je dat er bijvoorbeeld piramides op dit eiland staan? Ideaal voor een cultureel tripje! En als je liever voor een attractie gaat, bezoek je het grote waterpark Siam Park.

  Heerlijke temperaturen in Dubai

  Ga je liever naar een verre stad voor je winterse zonvakantie? Kies dan voor Dubai! Als het weer guur en grauw in België is, is het in Dubai rond de 25 graden. Het is dus ideaal om hier in januari heen te gaan. Met de vele hoge gebouwen die samen een prachtige skyline vormen en de tientallen attracties kun je het in Dubai zo gek niet bedenken. In de Dubai Marina vind je luxe jachten en Dubai Mall is het grootste winkelcentrum ter wereld. In januari is er ook nog eens uitverkoop! Ook het strand Jumeira Beach mag niet overgeslagen worden. Voel het warme zand onder je voeten en duik in de warme zee. Niets is lekkerder dan op vakantie gaan terwijl het in België slecht weer is.

  Vakantietips voor januari

  Er zijn vele vakantiebestemmingen die je naar de zon brengen in januari. Dit hoeft niet alleen de zomerzon te zijn. Ook tijdens veel wintersportvakanties schijnt de zon en werk je aan een mooi kleurtje in je gezicht. Klaar om te vertrekken?