JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Zonvakantie Februari » Goedkope zonvakanties » Prijsvrij
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 zonvakanties in februari

Voor een heerlijke zonvakantie in februari!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Zonvakantie Februari

In februari kan het weer behoorlijk koud en guur zijn in België. Wil jij in februari genieten van een heerlijke zonvakantie? Dat kan! Er zijn verschillende plekken waar het wel erg lekker weer is in deze maand en dat hoeft niet meteen aan de andere kant van de wereld te zijn! Kies nu jouw favoriete bestemming uit om in de carnavalsvakantie met de kinderen weg te gaan of kies een ander moment in februari om een onvergetelijke zonvakantie te beleven.

Op zonvakantie in februari, heerlijk!

Wanneer België midden in de winter verkeert en de kans op regen, sneeuw en vorst aanwezig is, kun je ook heerlijk op vakantie naar een zonnige bestemming. Doei winter, hallo zon! Genietend van de warme zon aan een mooi strand bericht je vrienden en familie in het koude België over hoe warm het op je vakantiebestemming is. Klinkt toch als een fantastisch idee?

Waar schijnt de zon in februari?

Wil jij in februari lekker de warme zon op je huid voelen tijdens een vakantie? Dan is het handig om te weten op welke bestemmingen het lekker warm is. In deze wintermaand zul je voor écht fijne temperaturen een vakantie buiten Europa moeten zoeken. Zo kun je naar Egypte, waar het bijvoorbeeld in Hurghada 22 graden is. Of ontdek het verre oosten met een vakantie in Dubai waar het in februari ongeveer 25 graden is. Erg populair in de winter is Kaapverdië. Op het Kaapverdische eiland Sal is het in de tweede maand van het jaar ook zo’n 25 graden is.

De Caribbean is een heerlijk toevluchtsoord in februari. Geniet met volle teugen van het tropische klimaat op Jamaica (circa 30 graden), Cuba (circa 27 graden), Miami (circa 24 graden) of Aruba, Bonaire en Curaçao (circa 30 graden). Sluit ook Azië niet uit als winterzonbestemming! Op veel plekken in Thailand, zoals in Phuket, is het warm met ongeveer 33 graden. Of beleef in februari een droomvakantie naar de Malediven waar het kwik niet snel daalt onder de 30 graden.

Warme landen in februari binnen Europa

Als je niet zo ver wilt vliegen en toch naar de zon wilt in februari is de keuze minder groot. Rondom de Middellandse Zee op bestemmingen zoals Malta, Cyprus en de Turkse Riviera moet je rekening houden met ongeveer 15 graden. Als je in februari binnen Europa wilt blijven, dan kun je het beste kiezen voor een zonvakantie naar de Canarische Eilanden. Op de Spaanse eilanden Gran Canaria en Tenerife is het dan nog zo’n 20 graden.

Veelgestelde vragen zonvakantie in februari

Wil jij in februari op vakantie naar de zon? Dat kan! Vlieg naar de Canarische Eilanden waar witte zandstranden en een schitterende landschap op je zitten te wachten. Ga je liever voor een verre vakantie? Dan zijn Egypte, Dubai en de Dominicaanse Republiek onze populaire vakantiebestemmingen waarin je gegarandeerd geniet van warme temperaturen in februari!

Ontdek hieronder onze zonzekere vakantiebestemmingen in februari, van heerlijke temperaturen in Europa tot aan tropische bestemmingen ver weg. Per bestemming vind je een indicatie van de gemiddelde temperatuur overdag.