Zonvakantie Februari

In februari kan het weer behoorlijk koud en guur zijn in België. Wil jij in februari genieten van een heerlijke zonvakantie? Dat kan! Er zijn verschillende plekken waar het wel erg lekker weer is in deze maand en dat hoeft niet meteen aan de andere kant van de wereld te zijn! Kies nu jouw favoriete bestemming uit om in de carnavalsvakantie met de kinderen weg te gaan of kies een ander moment om februari om een onvergetelijke zonvakantie te beleven.

Lees meer

Heerlijk weer op de Canarische Eilanden in februari

Het hele jaar door is het lekker weer op de Canarische Eilanden. Zo ook in februari. Wat deze maand extra speciaal maakt is dat carnaval wordt gevierd in deze eilandengroep. Dit wordt wat uitbundiger gevierd dan in België. Met veel straatorkesten, maar ook gala’s en iedereen is prachtig verkleed. Daarnaast valt natuurlijk Valentijnsdag ook in februari. Alle eilanden zijn zeer geschikt voor een romantische zonvakantie. De amandelbomen staan deze maand in bloei wat zorgt voor prachtige plaatjes.

Carnaval in februari op Gran Canaria

Ben jij een grote carnavalsfanaat en wil je eigenlijk tijdens deze week niet op vakantie? Boek jouw zonvakantie naar Gran Canaria en beleef het beste van beide werelden. De warmte onder de Canarische zon en het carnaval van thuis met een tropisch tintje. Denk aan de enorme en kleurrijke optochten, de mooie danseressen en de feestelijke muziek. Vergeet ook niet om Teror te bezoeken. Dit idyllische dorpje heeft prachtige straatjes met opvallende huisjes, waar je lekker doorheen wandelt en een drankje op een terrasje drinkt. Ook het oude stadsgedeelte van Las Palmas is de moeite waard, om de historische kant van het eiland te aanschouwen. Of ga aan de top van Roque Nublo staan en ervaar hoe het is om het hele eiland aan je voeten te hebben.

Naar de zon op Tenerife

Ook in februari is Tenerife een veel gekozen vakantiebestemming door toeristen. Hoofdstad Santa Cruz mag niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Hier vind je de perfecte balans tussen moderne architectuur en de klassieke, historische kant van de stad. Je wandelt door de verschillende straten terwijl je aan het winkelen bent of je geniet van een drankje in de zon op een terrasje. Zin in een meer cultureel uitje? Dan is Museo de la Naturaleza y El Hombre een goede dag invulling. In dit archeologische museum loop je door de geschiedenis van het eiland.

Prachtige bestemmingen en tips voor een zonvakantie in februari

Ben jij overtuigd over een goedkope zonvakantie in februari? Naast de Canarische Eilanden zijn er natuurlijk nog tal van bestemmingen waar de zon ook schijnt. Denk hierbij aan het tropische Thailand, de Dominicaanse Republiek of Sri Lanka! Zie jij jezelf al op een van de parelwitte zandstranden liggen of prachtige tempels ontdekken? Jij ontsnapt aan het gure winterweer in België!