JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijden - Transfer informatie - Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Transfertijden

Eenmaal geland na de vlucht is het vaak nog een stuk reizen met de transferbus naar de plaats van bestemming. Voor vele reizigers is het belangrijk dat de transfer niet te lang duurt, aangezien je toch zo snel mogelijk wilt genieten van de vakantie. Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen met de transfertijden.

Wanneer je transfer inclusief is wordt je opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. De host(ess) of reisleiding zorgt ervoor dat je de juiste bus zit naar het juiste hotel. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis?

Of een transfer is inbegrepen hangt af van de bestemming en de reisorganisatie. Op de prijzenpagina van een accommodatie staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij de vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 

Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.