JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Kroatië » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Kroatië

Je bent geland in Kroatië, de vakantie kan beginnen! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie en dit prachtige land! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Griekenland met de transfertijden. Of je nou vliegt naar het populaire Dubrovnik of bijvoorbeeld Pula of Split, je vindt het op deze pagina.

Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving op het eiland waar je heengaat. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Kroatië?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Kroatië en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Split (SPU)
De transfertijd vanaf luchthaven Split:

Bol: circa 150 min


Brela: circa 70 min


Seget Donji: circa 15 min


Sibenik: circa 50  min


Supetar: circa 110 min


Trogir: circa 10min


Tucepi: circa 85 min


Vodice: circa 55 min 

 

 

Pula (PLA)

De transfertijd vanaf luchthaven Pula:


Banjole: circa 15 min


Fazana: circa 20 min


Medulin: circa 20 min


Porec: circa 45 min


Premantura: circa 20 min


Rabac: circa 45 min


Rovinj: circa 40 min


Umag: circa 55 min

 

Rijeka (RJK)
De transfertijd vanaf luchthaven Rijeka:

Baska KrK: circa 45 min


Krk: circa 30 min


Lovran: circa 45 min


Malinska: circa 15 min


Moscenicka Draga: circa 55 min


Njivice: circa 10 min


Opatija: circa 35 min 

 

Dubrovink (DBV)
De transfertijd vanaf luchthaven Dubrovink:

Cavtat: circa 10 min


Dubrovink: circa 30 min


Insel Mljet: circa 140 min


Korcula: circa 200 min


Mlini: circa 15 min


Orebic: circa 130 min


Slano: circa 55 min

 

 

 

Zadar (ZAD)

De transfertijd vanaf luchthaven Zadar:


Nin: circa 20 min


Pag: circa 50 min


Petrcane: circa 15 min


Sibenik: circa 60 min


Vodice: circa 55 min