JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Thailand » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Thailand

Sawadee Thailand bekent welkom in Thailand, en dat ben je! Je vliegtuig is zojuist geland in Thailand. Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Thailand met bijbehorende transfertijden. Of je nou vliegt naar Bangkok, Koh Samui of Phuket. Je vindt hieronder een overzicht van de transfertijden.


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Thailand?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Thailand en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Bangkok (BKK)
De transfertijd vanaf luchthaven Bangkok:

Bangkok: circa 30 min


Cha-am: circa 135 min


Hua Hin: circa 160 min


Pattaya: circa 90 min


Pranburi: circa 175 min


Jomtien: circa 95 min

 

 

 

Koh Samui (USM)

De transfertijd vanaf luchthaven Koh Samui:


Chaweng Beach: circa 15 min


Choeng Mon Beach: circa 15 min


Lamai Beach: circa 30 min


Mae Nam Beach: circa 25 min


Taling Ngam Beach: circa 50 min
 

 

Phuket (HKT)
De transfertijd vanaf luchthaven Phuket:

Ao Nang beach: circa 120 min


Kamala Beach: circa 40 min


Khao Lak: circa 70 min


Krabi: circa 110 min


Patong Beach: circa 50 min


Phuket: circa 45 min