JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Thailand » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Thailand

'Sawadee Thailand' bekent welkom in Thailand, en dat ben je! Je vliegtuig is zojuist geland in Thailand. Maar, nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker om te reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je extra lang genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van je bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Thailand, inclusief de bijbehorende transfertijden. Of je nu vliegt naar Bangkok, Koh Samui of Phuket. Je vindt hieronder een overzicht van de transfertijden.

Bangkok (BKK)
De transfertijd vanaf luchthaven Bangkok:

Bangkok: circa 30 min


Cha-am: circa 135 min


Hua Hin: circa 160 min


Pattaya: circa 90 min


Pranburi: circa 175 min


Jomtien: circa 95 min

 

 

 

Phuket (HKT)
De transfertijd vanaf luchthaven Phuket:

Ao Nang beach: circa 120 min


Kamala Beach: circa 40 min


Khao Lak: circa 70 min


Krabi: circa 110 min


Patong Beach: circa 50 min


Phuket: circa 45 min


 

 

 

 

 

 

Koh Samui (USM)

De transfertijd vanaf luchthaven Koh Samui:


Chaweng Beach: circa 15 min


Choeng Mon Beach: circa 15 min


Lamai Beach: circa 30 min


Mae Nam Beach: circa 25 min


Taling Ngam Beach: circa 50 min
 

 

Transfer tijdens jouw vakantie naar Thailand

Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen word je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit, die je naar jouw hotel brengt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over je accommodatie en de omgeving. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursies en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om vakantiegangers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie meteen kan beginnen. Als je een losse transfer hebt bijgeboekt dien je op de luchthaven op zoek te gaan naar de transferbalie. Waar die precies zit, staat aangegeven in je reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Thailand?

Dat hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Thailand en de reisorganisatie. In het prijsoverzicht staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is, dan kun je deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie bijboeken.

Heb je twijfels of dat de transfer van de luchthaven naar je accommodatie wel is inbegrepen? Neem dan contact op met één van onze collega's van de reserveringsafdeling. Zij kijken dit graag voor je na en kunnen je informeren over de opties om een losse transfer bij te boeken, als deze nog niet is inbegrepen. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Hou er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.