JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Dominicaanse Republiek » Transfer » Prijsvrij.be

Transfertijden Dominicaanse Republiek

Je bent geland op de Dominicaanse Republiek, officieel genoemd República Dominicana! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie!

Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in de Dominicaanse Republiek met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Puerto Plata, Punta Cana of Santo Domingo. 


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving in de Dominicaanse Republiek. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar de Dominicaanse Republiek?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Turkije en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Puerto Plara (POP)

Transfertijd vanaf luchthaven Puerto Plata:


Cabarete: circa 25 min


Cofresi: circa 35 min


Playa Dorada: circa 20 min


Puerto Plata: circa 25 min


Samana: circa 195 min


Sosua: circa 10 min
 

 

Punta Cana (PUJ)

Transfertijd vanaf luchthaven Punta Cana:


Bavaro: circa 30 min


Bayahibe: circa 55 min


Boca Chica: circa 100 min


Guayacanes: circa 95 min


Juan Dolio: circa 85 min


La Romana: circa 55 min


Punta Cana: circa 25 min
Santo Domingo (SDQ)

De transfertijd vanaf luchthaven Santo Domingo:


Bayahibe: circa 90 min


Boca Chica: circa 15 min


Guayacanes: circa 30 min


Juan Dolio: circa 25 min


La Romana: circa 70 min


Samana: circa 135 min