JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Griekenland » Transfer naar hotel » Prijsvrij.be

Transfertijden Griekenland

Je bent geland op een van de Griekse eilanden! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie en het heerlijke Griekse eten! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Griekenland met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Corfu, Kreta, Zakynthos of een van de andere vliegvelden. 


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving op het eiland waar je heengaat. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Griekenland?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Griekenland en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Ook benieuwd hoelang het nou eigenlijk is vliegen naar Griekenland? Bekijk onze Vliegtijden Griekenland pagina en zie gemakkelijk hoelang de vluchttijd bedraagt. 

Kreta (HER)
De transfertijd vanaf luchthaven Heraklion:

Anissaras: circa 20 min


Chersonissos: circa 20 min


Georgioupolis: circa 85 min


Koutouloufari: circa 25 min


Malia: circa 30 min


Platanias: circa 65 min


Rethymnon: circa 65 min


Stalis: circa 25 min

 

Rhodos (RHO)

De transfertijd vanaf luchthaven Rhodos:


Faliraki: circa 25 min


Ialyssos: circa 20 min


Ixia: circa 25 min


Kalitea: circa 20 min


Lardos: circa 60 min


Lindos: circa 60 min


Rhodos-Stad: circa 30 min


Trianda: circa 15 min

 

Lesbos (MJT)

De transfertijd vanaf luchthaven Lesbos:


Anaxos: circa 75 min


Eftalou: circa 80 min


Molyvos: circa 75 min


Petra: circa 70 min


Skala Kalloni: circa 55 min 

 

 

 

Corfu (CFU)
De transfertijd vanaf luchthaven Corfu naar:

Acharvi: circa 55 min


Agios gordios: circa 25 min


Barbati: circa 35 min


Dassia: circa 20 min


Gouvia: circa 15 min


Moraitika: circa 30 min


Roda: circa 55 min

 

 

 

Kos (KGS)
De transfertijd vanaf luchthaven Kos:

Kardamena: circa 10 min


Kos-stad: circa 25 min


Lambi: circa 30 min


Marmari: circa 15 min


Mastichari: circa 10 min


Psalidi: circa 35 min


Tigaki: circa 20 min 

 

 

Zakynthos (ZTH)
De transfertijd vanaf luchthaven Zakynthos:

Agios Sostis: circa 15 min


Kalamaki: circa 5 min


Laganas: circa 10min


Planos Tsilivi: circa 20min


Porto Koukla: circa 20 min


Tsilivi: circa 15 min


Vassilikos: circa 30  min