JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Marokko » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Marokko

Salaam aleikum, je bent geland in Marokko! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je extra lang genieten van jouw vakantie en het heerlijke Marokkaanse eten! Om je op weg te helpen met de keuze van je vakantiebestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de populairste plekken in Marokko, inclusief de bijbehorende transfertijden. Vlieg jij naar Agadir of Marrakech?

Agadir (AGA)

Transfertijd vanaf luchthaven Agadir:


Agadir: circa 35 min


Essaouira: circa 190 min


Marrakech: circa 180


 

Marrakech (RAK)

Transfertijd vanaf Luchthaven Marrakech:


Agadir: circa 180 min


Essaouira: circa 160 min


Marrakech: circa 20 min


  

Casablanca (CAS)

Transfertijd vanaf Luchthaven Casablanca:


Casablanca: circa 45 min


Rabat: circa 150 min

Transfer tijdens jouw vakantie naar Marokko

Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen word je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit, die je naar jouw hotel brengt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over je accommodatie en de omgeving. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursies en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om vakantiegangers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie meteen kan beginnen. Als je een losse transfer hebt bijgeboekt dien je op de luchthaven op zoek te gaan naar de transferbalie. Waar die precies zit, staat aangegeven in je reisbescheiden.

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Marokko?

Dat hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Marokko en de reisorganisatie. In het prijsoverzicht staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is, dan kun je deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie bijboeken. 

Heb je twijfels of dat de transfer van de luchthaven naar je accommodatie wel is inbegrepen? Neem dan contact op met één van onze collega's van de reserveringsafdeling. Zij kijken dit graag voor je na en kunnen je informeren over de opties om een losse transfer bij te boeken, als deze nog niet is inbegrepen. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Hou er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.