JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Cyprus » Transfer naar hotel » Prijsvrij.be

Transfertijden Cyprus

Je bent geland op het mooie Cyprus! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen op Cyprus met de transfertijden. Of je nou vliegt naar de vliegvelden Larnaca of Paphos. 


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving van Cyprus. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Cyprus?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat op Cyprus en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Larnaca (LCA)

Transfertijd vanaf luchthaven Larnaca naar:


Ayia Napa: circa 40 min


Kalavassos: circa 30 min


Larnaca: circa 10 min


Limassol: circa 45 min


Protaras: circa 50 min


Skarinou: circa 25 min


Tochni: circa 30 min


 

 

Paphos (PFO)

Transfertijd vanaf luchthaven Paphos naar:


Coral Bay: circa 40 min


Chloraca: circa 50 min


Goudi: circa 50 min


Kouklia: circa 25 min


Latchi: circa 60 min


Paphos: circa 20 min


Pissouri: circa 35 min


Polis: circa 55 min