JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Tunesië » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Tunesië

Daar ben je dan, in Tunesië! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker om te reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transfer vanaf het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je extra lang genieten van jouw zonnige vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van je vakantiebestemming of badplaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Tunesië, inclusief de bijbehorende transfertijden. Of je nu vliegt naar Djerba, Enfidha of Monastir. Ontdek hier alle transfertijden in Tunesië!

Enfidha (NBE)
De transfertijd vanaf luchthaven Enfidha:

Hammamet: circa 40 min


Mahdia: circa 95 min


Monastir: circa 65 min


Nabeul: circa 55 min


Port el Kantaoui: circa 35 min


Skanes: circa 55 min


Sousse: circa 40 min


Yasmine Hammamet: circa 35 min

 

 

 

 

 

 

Djerba (DJE)
De transfertijd vanaf luchthaven Djerba:

Djerba: circa 25 min


Houmt Souk: circa 15 min


Midoun: circa 35 min


Zarzis: circa 65 min 


 

Monastir (MIR)

De transfertijd vanaf luchthaven Monastir:


Monastir: circa 10 min


Port el Kantaoui: circa 40 min


Skanes: circa 5 min


Sousse: circa 30 min
 
 

 

Transfer tijdens jouw vakantie naar Tunesië

Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen word je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit, die je naar jouw hotel brengt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over je accommodatie en de omgeving. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursies en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om vakantiegangers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie meteen kan beginnen. Als je een losse transfer hebt bijgeboekt dien je op de luchthaven op zoek te gaan naar de transferbalie. Waar die precies zit, staat aangegeven in je reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Tunesië?

Dat hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Tunesië en de reisorganisatie. In het prijsoverzicht staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is, dan kun je deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie bijboeken.

Heb je twijfels of dat de transfer van de luchthaven naar je accommodatie wel is inbegrepen? Neem dan contact op met één van onze collega's van de reserveringsafdeling. Zij kijken dit graag voor je na en kunnen je informeren over de opties om een losse transfer bij te boeken, als deze nog niet is inbegrepen. 

Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Hou er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.