JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfer Verenigde Staten - Transfertijden - Prijsvrij.be

Transfertijden Verenigde Staten 

Je bent geland in the land of the free; Amerika! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw American Dream vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in New York, Verenigde Staten met de bijbehorende transfertijden vanaf John F. Kennedy, Newark en LaGuardia.


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar de Verenigde Staten?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in de Verenigde Staten en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

New York - John F. Kennedy (JFK)

Transfertijd vanaf luchthaven John F. Kennedy:


Brooklyn: circa 25 min


Bronx: circa 30 min


Coney Island: circa 20 min


Hasbrouck Heights: circa 45 min


Jersey City: circa 50 min


Manhattan: circa 40 min


Queens: circa 15 min


Staten Island: circa 40 min
 

 

New York - LaGuardia (LGA)

Transfertijd vanaf luchthaven LaGuardia:


Brooklyn: circa 25 min


Bronx: circa 20 min


Coney Island: circa 35 min


Hasbrouck Heights: circa 35 min


Jersey City: circa 45 min


Manhattan: circa 25 min


Queens: circa 15 min


Staten Island: circa 45 min


New York - Newark (EWR)

De transfertijd vanaf luchthaven Newark:


Brooklyn: circa 50 min


Bronx: circa 45 min


Coney Island: circa 35 min


Hasbrouck Heights: circa 30 min


Jersey City: circa 20 min


Manhattan: circa 45 min


Queens: circa 55 min


Staten Island: circa 25 min