JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Oostenrijk » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Oostenrijk

Oostenrijk, je bent er! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw (wintersport)vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Oostenrijk met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Innsbruck, Salzburg of Wenen.  


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving op het eiland waar je heengaat. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Oostenrijk?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Griekenland en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Innsbruck - Tirol (INN)
De transfertijd vanaf luchthaven Innsbruck:

Gerlos: circa 70 min


Kirchberg: circa 70 min


Maurach: circa 40 min


Nauders: circa 80 min


Seefeld: circa 25 min


Serfaus: circa 75 min


Sölden: circa 70 min


Westendorf: circa 65 min

 

 

Salzburg (SZG)

De transfertijd vanaf luchthaven Salzburg:


Filzmoos: circa 50 min


Flachau: circa 50 min


Kaprun: circa 75 min


Maria Alm: circa 65 min


Ramsau am Dachstein: circa 70 min


Rauris: circa 70 min


Saalbach-Hinterglemm: circa 80 min


Zell am See: circa 70 min

 

Wenen (VIE)
De transfertijd vanaf luchthaven Wenen:

Wenen centrum: circa 20 min