JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijden Egypte - Transfer informatie - Prijsvrij.be

Transfertijden Egypte

Je bent er; Egypte! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw heerlijke zonvakantie!


Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Egypte met bijbehorende transfertijden. Of je nou vliegt naar Marsa Alam, Sharm el Sheikh of Hurghada.


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving in Egypte. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Egypte?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Egypte en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.


Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken.


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Hurghada (HRG)

Transfertijd vanaf luchthaven Hurghada:


El Gouna: circa 35 minuten


El Quseir: circa 110 minuten


Hurghada: circa 20 minuten


Makadi Bay: circa 35 minuten


Safaga: circa 50 minuten


Sahl Hasheesh: circa 25 minuten


Soma Bay: circa 60 minuten

 

 

Sharm el Sheikh (SSH)

Transfertijd vanaf Sharm el Sheikh:


Dahab: circa 70 minuten


Na'ama Bay: circa 10 minuten


Ras um el Sid: circa 25 minuten


Sharks Bay: circa 10 minuten


Sharm el Sheikh: circa 15 minuten

 

 

Marsa Alam (RMF)

Transfertijd vanaf luchthaven Marsa Alam:


Abu Dabbab: circa 45 minuten


El Quseir: circa 80 minuten


Madinat Coraya: circa 25 minuten


Marsa Alam: circa 75 minuten


Port Ghalib: circa 25 minuten