JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd V.A.E. » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Verenigde Arabische Emiraten

Aalaam Aleikum! Je bent geland in de Verenigde Arabische Emiraten! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Dubai of Abu Dhabi, je vindt het hier! 


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving in Dubai of Abu Dhabi. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar de Verenigde Arabische Emiraten?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in dit land van de sjeiks en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Abu Dhabi (AUH)

Transfertijd vanaf luchthaven Abu Dhabi:


Abu Dhabi: circa 55 min


Dubai: circa 65 min


Fujairah: circa 170 min


Jebel Ali: circa 50 min


Jumeirah Beach: circa  65 min


Ras al Khaimah: circa 130 min


Saadiyat Island: circa 25 min


Yas Island: circa 15 min
 

 

Dubai International (DXB)

Transfertijd vanaf luchthaven Dubai international:


Abu Dhabi: circa 115 min


Dubai: circa 10 min


Fujairah: circa 110 min


Jebel Ali: circa 45 min


Jumairah Beach: circa 25 min


Ras al Khaimah: circa 65 min


Saadiyat Island: circa 85 min


Yas Island: circa 75 min


Dubai Al Maktoum (DWC)

De transfertijd vanaf luchthaven Dubai Al Maktoum:


Abu Dhabi: circa 95 min


Dubai: circa 35 min


Fujairah: circa 125 min


Jebel Ali: circa 20 min


Jumairah Beach: circa 40 min


Ras al Khaimah: circa 85 min


Saadiyat Island: circa 60 min


Yas Island: circa 50 min